Nuet kräver flykt verkligheten slår fiktion flyr i sagorna
© Iréne Svensson Räisänen (2021-10-08)
Innehåll
Om dikten
Dikten handlar om att vardagen och det vardagliga är för jobbigt och kräver flykt. Som den var då 2021 mitt i pandemin och den är nu 2023 med krig, konflikter, klimatkrisen, skjutningar och explosioner. Vad är då bättre än att fly in i böckernas värld.
Läs också
Min dikt Näthat och titta på diktvideon Skotten sliter itu sömnen.
Fler av mina dikter
Mina diktsamlingar