Skotten sliter itu sömnen diktvideo där jag läser min dikt med samma namn. Dikten skrev jag 2015 och den baseras på en självupplevd händelse när våldet kröp obehagligt nära. Jag vaknade av ljudet av automatvapen, något jag inte vill uppleva igen. Jag har läst in och också illustrerat dikten.
Skotten sliter itu sömnen är gjord för YouTube
Du har väl inte missat min YouTube-kanal Min plats bland orden? Där lägger jag upp skrivtips, annat som rör skrivandet och mina diktvideor. Prenumerera på kanalen så missar du inte nästa video.
Titta också på
Mina videor Rop från förorten, På tillfälligt besök, läs mina dikter Händer, Verkligheten, Våldsspiralen, Verkligheten, Leker kull och Låt stå!