Intervju om bloggning i LT

Bloggning lär ju vara ett snabbt medium, så därför gick jag nu direkt från telefon hit för att skriva om den telefonintervju LT i Södertälje just gjort med mig. Så här efter en intervju har jag alltid svårt att komma ihåg vad jag egentligen sagt. Men det handlade i alla fall om bloggning.

Reportern hade talat med en annan lokal bloggare och jag hoppas att han var mer klar i huvudet än jag. Fast jag fick i alla fall ur mig något om kriteriet för vad en blogga är, vad en blogg inte är, vad som är svårt med att blogga, trender osv. Och så en del om mitt eget bloggande.

Jaja, det blir nog bra. Länstidningens reportrar brukar kunna sitt jobb så jag behöver nog inte skämmas allt för mycket. Jag har som vana att alltid be om att få läsa artikeln innan den ska gå i tryck men det glömde jag den här gången. Undrar varför? Kanske för att jag räknar ner till semester och ledigt…

Fler bloggar om bloggosfären

4 tankar på “Intervju om bloggning i LT”

  1. Peter: Jag varit bortrest i tre veckor men såg att artikeln kom in så småningom. Tyvärr var jag hemma när dom ville skicka en fotograf.:roll: Artikeln blev väl OK men jag tycker Anders Lago kommer med dåliga bortförklaringar för varför han inte valt att blogga.

    Helena: Jag har varit bortrest men såg att artiklen var inne den 18 juli.

    Svara

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Pin It on Pinterest