Recension: Skriv din bok och sälj den!

Skriv din bok och sälj den! av Dag Öhrlund (Bra Böcker)

Skriv din bok och sälj den!

Det här är en skrivhandbok som tar vi där de vanliga slutar. Författaren Dag Öhrlund som har en framgångsrik karriär bakom sig delar med sig av sina egna misstag på vägen att bli utgiven. Han låter också några av våra främsta författare och debutanter berätta hur dom gått tillväga för att få sin första bok utgiven. Även förläggare och agenter få komma till tals.

Du får också veta hur bokbranschen fungerar, hur du kan marknadsföra din bok och hur förhandlar dig fram till ett bra av avtal när det är dags att skriva kontakt. Ja, det här är en bok om att bli utgiven på ett förlag. Tänker du ge ut din bok själv finns det andra böcker du kan läsa.

Skriv din bok och sälj den! är skriven rakt på sak, prosan är humoristisk och underhållande. Den innehåller ovärderliga tips och information. I intervjuerna får du del av hur mångsidigt och många gånger tufft arbetet är med att skriva och ge ut böcker är. Och inte minst hur roligt det. Författaren Dag Öhrlunds egen entusiasm smittar av sig på varje rad och gör läsningen till en fröjd.

Sammanfattningsvis är Skriv din bok och sälj den! boken för dig som vill veta vad som händer när du är färdigt med ditt första manus. En skrivhandbok jag rekommenderar med varm hand.

Fler recensioner!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Pin It on Pinterest