Recensioner
Recensioner av poeten och författaren Iréne Svensson Räisänen. Hon recenserar böcker, mest diktsamlingar, som skickas till henne. Fråga första!
Recensioner av poeten och författaren Iréne Svensson Räisänen. Hon recenserar böcker, mest diktsamlingar, som skickas till henne. Fråga första!