I skuggan av sanningen 28 januari

I skuggan av sanningen, min femte diktsamling, beräknas komma ut den 28 januari på Virens förlag. Inlagan är färdig och tredje provtrycket är beställt.

Det är kul att jobba ihop med ett förlag och vara med i deras process. Den är mycket snabbare än när jag själv gör mina böcker. Jag brukar lägga ner ungefär ett halvår på att göra inlagan och omslaget. Nu tar det cirka tre månader.

Nu kan du köpa boken direkt från mig och få en personlig signatur. Swisha 130 kr till 123 540 62 85 eller bankgironr 743-0804. Skriv nr5, namn och adress.

Lämna över kontrollen

Många, inklusive min fru, tror att jag har svårt att släppa över kontrollen till andra att göra mina böcker. Jag undrar varför jag skulle ha det. Bara inlagan blir efter mitt manus så har jag inget problem med resten. Nej, tvärtom tycker jag det är kul att få ta del av hur andra gör. Alltid lär mig något. Dessutom frågar förlaget hela tiden vad jag tycker.

Nya färger och typsnitt

Anneli som gör inlagan använder andra typsnitt är jag och det är spännande. Samma sak när det gäller omslaget. Andra färger än vitt och svart som jag. brukar använda. Omslagsbilden står jag också den här gången för.

nöjd med I Skuggan av sanningen

Självklart kommer jag att bli nöjd med min nya bok. Förlaget består av kunnigt folk som gärna samarbetar med sina författare.

Det är viktigt för en författare att kunna stå för sin bok fullt ut. Det är mina ord som ska presenteras på bästa möjliga vis för att väcka läsarnas lust att läsa dem. Det är andra gången jag arbetar ihop med förlag och båda har varit lyhörda för mina önskningar.

Att ha ett dautom för boksläppet

Det är nytt för mig att har ett datum för när boken ska släppas innan inlagan och omslaget ens påbörjats. Att ha en dag att arbeta mot är spännande. Jag brukar vänta till boken är färdig att trycka innan jag sätter ett släppdatum. Fast när jag gjorde Revansch 2020 hade jag också ett datum att arbeta mot eftersom den skulle ut när SkrivarSidans fyllde år.

Uppdatering:

I Skuggan av sanningen” finns också att köpa hos Bokus och Adlibris.

Fler blogginlägg

I skuggan av sanningen är ett blogginlägg.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Pin It on Pinterest

Share This