Pocket och e-bok
Författare: Iréne Svensson Räisänen
Sidor: 54
Förlag: SkrivarSidans förlag
Utgivningsår: 2023
Pocketbok och e-bok
Du kan köpa boken i i min Publitshop.
Om Trollen spricker inte i ljuset
Novellerna handlar om övergrepp, kärlek och hemtjänsten. Spretigt? Jo, men det är de centrala ämnen jag skrivit om. Novellsamlingen innehåller noveller som fått priser i olika novelltävlingar. De flesta har också publicerats i i antologier, i tidskrifter, tidningar och här i bloggen.
Innehåll, novellerna:
- Trollen spricker inte i ljuset
- Krigsmålningen
- Uppvaknandet
- I ett rum på 5:e våningen
- Boxarn
- I ensamhetens tjänst
- Jasrin Habi
- Vita skuggor
- Tavlan
- Sjön
Utdrag ur boken:
När jag fyllde åtta år klev mörkret in över min tröskel. Jag vet inte om jag tidigare varit mörkrädd, men efter den kvällen lärde jag mig att inte lita på skuggorna. Långt senare skulle jag inse att min inre skugga, mörker var betydligt svårare att handskas med. Att inga lampor i världen räckte för att jaga bort skräcken.
Min fostermamma såg förändringen och gav mig en kväll i december en ficklampa.
– Nu kan du jaga bort trollen ur hörnen när du ska sova, sa hon och stängde dörren.
Att trollet var hennes egen man anade hon nog inte. Om hon visste det var hon utan tvekan djävulens hantlangare.”
Ur tittelnovellen Trollen spricker inte i ljuset
Boktrailer
Jag gjort en boktrailer. Kolla in den här:
Du gärna får dela med dig av trailern.
Boken finns också
Både pocket- och boken finns hos de vanligaste e-bokförsäljarna som Bokus, Adlibris med flera.
Läs också
Om mina böcker I skuggan av sanningen, Jag ber inte om ursäkt, SkrivarSidans diktskola, Släck inte elden och Hora, Dåre och Martyr.