Du krakelerar sakta, årsring för årsring alla åldrar nu
© Iréne Svensson Räisänen (2014-07-25)
Innehåll
Om dikten
Den igår i min diktsamling Jag ber inte om ursäkt. Jag skrev den till min fru när hon gick i pension.
Läs också
Mina dikter Startar om, Årsringar och blogginlägget Glöm utseende och vikt.
Fler av mina dikter
Mina diktsamlingar