Sommarens dofter hägg, syren, liljekonvalj staplar minnena
© Iréne Svensson Räisänen (2022-06-12)
Om dikten
Dikten handlar om hur doften av vårens och sommarens blommor väcker minnen.
Titta också på
Videorna Juni och Sommardikter, läs dikterna Gullregn, Sommar, Juni bjuder och min samling med sommardikter.
Fler av mina dikter
Mina diktsamlingar