Läs denna tanka med septemberögon på orden kräver det luftfuktigheten är hög liksom kravet på livet
© Iréne Svensson Räisänen (2017-09-01)
Innehåll
Om dikten
Jag skrev dikten när jag tydligt kände skiftet mellan höst och sommar. Dessutom var det som att vardagen med allt vad som behövs göras tryckte på gasen. Kraven kändes nästa överväldigande.
Läs också
Min samling med höstdikter, dikterna Skiftet, Septembermorgon, Invasionen, Mörker, Omfamnar, Sensommar, Finalen och gör skrivövningen Skriv ett septemberkåseri.
Fler av mina dikter
Mina diktsamlingar