Regnet suger ljus
lämnar mörker och döda
visar ingen nåd
© Iréne Svensson Räisänen (2024-10-09)
Innehåll
Om dikten:
När det regnar i oktober suger asfalten in ljuset och det blir mörkare än mörkt. Detsamma gäller dagsljuset som är minimalt. I andra delar av världen är det orkanperiod vilket tar människoliv och förstör egendom.
Läs också
Mina dikter Regnhaiku, Vårregn, Sommarregn, Oktobernatt, Samtidigt och min samling höstdikter .
Fler av mina dikter
Mina diktsamlingar