Farmors sista dans Diktvideo innehåller min läsning av min dikt med samma namn som jag skrev 2011. Jag har också illustrerat den. För mig handlar dikten om sorg, glädje och saknad. Skriv gärna i en kommentar hur du tolkar den.
Farmors sista dans Diktvideo är gjord för YouTube.
Du har väl inte missat min YouTube-kanal Min plats bland orden? Där lägger jag upp skrivtips, annat som rör skrivandet och mina diktvideor. Prenumerera på kanalen så missar du inte nästa video.
Läs också
Mina dikter Sorg, Sorg II, Fotbojor, Begravningsdikt, min samling med höstdikter och se videon Festen.