Två diktsamlingar

Två diktsamlingar ska det bli av det manus jag skickat till ett par förlag. Jag har fått fin respons men att det är lite väl spretigt. En förläggare som jag pratat med i telefon ett par gånger föreslog att jag skulle dela upp manuset i två. Ingen dum idé alls.

Medelhavsdikterna blir en bok

Mina dikter om flykten över Medelhavet är starka. Fast de bör sluta med ett någon form av hopp om läsaren ska orka med, sa en annan förläggare. Själv tycker jag att det blir en för kort diktsamling med bara dessa dikter så jag har bestämt mig för att skriva några till. Och då gärna med ett ljus i tunneln. Hur nu det ska gå till. Vägen över Medelhavet pågår fortfarande och är farligare än någonsin.

Ge ut själv eller inte?

Det kan bli en diktsamling som troligen ett förlag nappar på. Jag har ju redan ett par som är intresserade. Fast jag gillar ju att ge ut mina egna böcker. Får se hur jag känner när den är färdig.

Andra diktsamlingen

De dikter som är kvar i manuset när jag tagit bort Medelhavsdikterna spretar nog fortfarande en del. Inte så konstigt dådet består av dikter jag skrivit under många år och är publicerade både här och där. Förläggaren som jag pratat med i telefon tyckte om mina metadikter. Hmm… fast jag tror jag ska ge ut det manuset som det är i egen regi. Känns som att jag själv bäst kan göra det rättvisa.

Två diktsamlingar av ett manus

Hur som helst så är jag upptagen med antologin Revansch 2020 just nu. När den är färdig och utgiven i mars ska jag ta tag i mitt diktmanus och se vad jag vill göra med det. Två diktsamling? Ja, varför inte. Spretar det för mycket då gör man ju klokt i att försöka minska ner det.

 

Två diktsamlingar ETT BLOGGINLÄGG.

 

Mer i min blogg
Mer i Mitt skrivande

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Pin It on Pinterest