Mitt hjärta slår för livet, lusten och dig, som har det i din hand.
© Iréne Svensson Räisänen (2019-02-14)
Om dikten:
Jag skrev dikten till min fru den 14 februari då vi firar kärleken som många andra runt om i världen.
Läs också
Mina dikter Alla hjärtans dag, Två hjärtan, Kärleken, Kärleken störst, Kärlek på äldre dagar och titta på videon Kärlekens sakrament och gör övningen Skriv en kärleksdikt.
Fler av mina dikter
Mina diktsamlingar
Så öm och fin dikt.
bara jag lugnat ner mitt ”hysteriska” skrivande så ska jag nog börja produsera lite annat också.
Men nu MÅSTE jag koncentrera mig och priotera annars blir det som vanligt ingenting….
Ha det fortsatt bra…Jag hoppas du är frisk igen!
imse: Roligt att du tycker dikten. 😀
Jo tack, jag återhämtat mig bra efter operationen.
så vackert
emme: Roligt att du tycker om den. 😀
Underbar dikt……..<3