Nattens melodi blues och country poeten gråter tårarna dansar inte droppar, rinner i otakt
© Iréne Svensson Räisänen (2023-12-18)
Om dikten:
Dikten kom till en sömnlös natt i december. Lika bra att dikta när jag ändå är vaken, eller hur? Att skriva dikter på natten är speciellt. Jag är mer nära mina tankar och känslor än på dagen, närvarande helt enkelt.
Läs också
Mina dikter Grannens golv, Fotbojor, Dödsdansen, Natt mot dag och Julhelgen.
Fler av mina dikter
Mina diktsamlingar