Minns i september hettan, baden, skogsbranden nu är allt som är
© Iréne Svensson Räisänen (2014-09-08)
Innehåll
Om dikten
Jag skev dikten en septemberdag när sommaren var ett minne blott. Hellre leva i minnena av sommarens bra och hemska händelser än här och nu.
Läs också
Mina dikter Höstöppet, Omfamnar, Norrsken, Första september, Septembermorgon, Invasionen, Mörker, Finalen, min samling av höstdikter och gör skrivövningen Skriv ett septemberkåseri.
Fler av mina dikter
Mina diktsamlingar