Pride, getingar, svamp i augusti månad sommarens avsked
© Iréne Svensson Räisänen (2022-08-01)
Innehåll
Om dikten
Jag skrev dikten en dag i sommarens sista månad när jag kände att hösten tog över från sommaren. Det kom inte krypande utan slog över från en dag till nästa. En tydlig gräns.
Läs också
Mina dikter Starka tillsammans, Augusti, Slutet är nära, Hej då, Tack och hej, Nattsång, Omfamnar, titta på min diktvideo Samtal i augusti och gör övningen Skriv en augustidikt.
Fler av mina dikter>
Mina diktsamlingar>