Spår av älskandet på din kind utmattad överraskade sömnen mitt i leendet handen i ditt sköte vilar trygg Ännu är uppvaknandet långt borta återhämtningens stund är vår sov min älskade kärlekens djupa sömn handen runt mitt bröst vilar lugnt Välsignad är vår kärlekshandling någon vakar över oss i natt sov min älskade sov kärlekens trygga sömn ömhetstunga hjärtan vilar lugna
© Iréne Svensson Räisänen (1996-03-08)
Tidigare publicerad i ”På gång ”och ”Amazon”.
Om dikten
En av de första, och kanske enda, erotiska dikt jag skrivit och dessutom på beställning.
AI om lesbisk erotik
Lesbisk erotik hänvisar till litterära, konstnärliga eller mediala uttryck som skildrar sexuellt laddade situationer, känslor eller relationer mellan kvinnor. Dessa verk är ofta inriktade på att utforska och uttrycka de emotionella, romantiska och sensuella aspekterna av relationer mellan kvinnor.
De kan innefatta en variation av uttrycksformer, som poetisk text, prosa, film, bildkonst, och så vidare. Denna form av erotik syftar till att skapa en känslomässig och sensuell upplevelse för betraktaren eller läsaren, och det gör det genom att gestalta intimiteten och kärleksförbindelserna mellan kvinnor.
ps. Jag har redigerat och faktagranskat AI:s text.
Läs också
Mina dikter Veranda mot solen, Jag ser min älskade, Tillsammans och novellen Tavlan och titta på videorna Kloning, Här är jag, Kärlekens sakrament, Silver Veranda mot solen, Jag ser min älskade, Bro som bär och Tillsammans.
Fler av mina dikter
Mina diktsamlingar