Hoppa till innehåll

Bro som bär diktvideo

Bro som bär diktvideo med en dikt som jag skrev 2015 till min fru på vår 20:e bröllopsdag. Jag läser dikten och har illustrerat den. Dikten finns med i diktsamlingen Jag ber inte om ursäkt.

AI om diktsamlingen Jag ber inte om ursäkt

AI-robot

Jag ber inte om ursäkt är en diktsamling som erbjuder en inblick i författarens personliga reflektioner och emotionella resa genom livets olika skeenden. Författaren använder en rik och nyanserad lyrisk stil för att förmedla djupet och komplexiteten i de känslor som gestaltas i dikterna. Samlingen kan ses som en hyllning till kärlek, uthållighet och självinsikt.

Med titeln som en modig proklamation om ärlighet och självacceptans, inbjuder diktsamlingen läsarna att omfamna sina egna livserfarenheter utan att be om ursäkt för den de är. Det är en oerhört personlig samling som samtidigt har en universell dragningskraft; teman som kärlek, smärta, förlust och hopp är universella och kommer att finna en resonans hos många läsare.

Jag ber inte om ursäkt

Vad som gör denna diktsamling extra speciell är den tillhörande videon Bro som bär, som finns på YouTube. Denna video ger ytterligare en dimension till upplevelsen av författarens verk, eftersom publiken har möjlighet att inte bara läsa dikten utan också höra den framförd av författaren själv, ackompanjerad av passande illustrationer. Denna audiovisuella komposition ger dikten liv och kan förstärka de känslomässiga budskapen genom sin kombination av talad poesi och visuell konst.

Besökaren uppmuntras att upptäcka mer om författarens arbete genom att prenumerera på YouTube-kanalen Min plats bland orden, där andra diktvideor som Leendet och Skogsrået också finns att njuta av. För de som är mer intresserade av att se mer, erbjuder en samling av författarens videor en uppskattad variation och djupgående titt på författarens poetiska uttryck.

ps. Jag har redigerat och faktagranskat AI:s text.

Bro som bär diktvideo är gjord för YouTube

YouTube logga

Du har väl inte missat min YouTube-kanal Min plats bland orden? Där lägger jag upp skrivtips, annat som rör skrivandet och mina diktvideor. Prenumerera på kanalen så missar du inte nästa video.

Titta också på

Tre personer titta på video

Mina videor Leendet och Skogsrået.

Fler video

Iréne Svensson Räisänen

Iréne Svensson Räisänen

Poet och författare. Jag har gett ut 5 diktsamlingar, 3 skrivhandböcker, 1 novellsamling och medverkar i 40-talet antologier. Driver skrivforumet SkrivarSidan.nu och Poetpodden.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Iréne Svensson Räisänen