Hösten är en tid då mycket tar slut för att börja om igen. I skrivövningen Gestalta hösten får du träna på att måla upp en bild av det.
Se video
Jag rekommenderar att du ser min video Gestaltning – skrivtips och övning innan du gör övningen.
Gestalta hösten, övning:
Försök att fånga dubbelheten, död och födelse, i hösten med högst 15 ord.
Dela med dig
Dela gärna med dig av ditt övande i en kommentar. Blir det lång räcker det med ett utdrag.
Gör också övningarna
Skrivövningarna Gestaltning är A och O, Gestaltning och skrivtipset Gestaltning är skrivandets nyckel.