Vad utmärker årets andra månad? Försök fånga det och skriv en februarihaiku.
Vad är en haiku?
Titta på min video som förklarar hur det populära japanska versmåttet skrivs:
Skriv en februarihaiku, övning:
Skriv en haiku (5, 7, 5) om februari.
Dela med dig
Dela gärna med dig av ditt övande i en kommentar. Blir det lång räcker det med ett utdrag.
Läs också
Mina dikter Vintervagga, Vinterns avslut, Regnhaiku, Vårtecken och gör övningen Skriv en haiku om november.