Skriv om samkönad kärlek i form av en kärleksnovell. I den den här skrivövningen får du träna på att skriva ur ett perspektiv du kanske inte är van vid.
Innehåll
Se min video
Om du ser videon får du många användbara tips på hur du skriver en novell. Skriv en novell kan tyckas enkel för många nybörjare, kanske för det korta formatets skull. Att skriva kort har också sina utmaningar, att ta bort allt som inte hör till huvudkonflikten är inte alltid lätt. Testa så får du se.
Skriv om samkönad kärlek, övning:
Skriv en kärleksnovell med ett samkönat kärlekspar som huvudpersoner. Max 10 000 tecken inklusive mellanslag.
Dela med dig
Dela gärna med dig av ditt övande i en kommentar. Blir det lång räcker det med ett utdrag.
Läs också
Blogginläggen 7 tips på hur du skriver en novell, Skriv inledningen på din nästa novell, Skriv slutet på novellen och läsa mina noveller Jasrin Habi, Tavlan och Vita skuggor.