Budskap nummer ett kärleken är störst av allt besegrar ondskan
© Iréne Svensson Räisänen (2014-07-30)
Innehåll
Om dikten:
Jag skrev dikten till min fru när vi skulle fira Pride och att det gått 30 år sedan vi möttes första gången.
Läs också
Mina dikter Kärleken, Alla hjärtans dag, Alla hjärtans dag II, Två hjärtan, Kärlek på äldre dagar, Kärlekens tid, Starka tillsammans och titta på videon Kärlekens sakrament och gör övningen Skriv en kärleksdikt.
Fler av mina dikter
Mina böcker