Saknar intrycken för att skapa uttrycket lågan söker ljus
© Iréne Svensson Räisänen (2021-04-17)
Om dikten:
Jag skrev dikten när jag var inne i en period under pandemin då orden inte kom till mig och inget blev skrivet.
Läs också
Mina dikter Utgångspunkt, Skapande, Trängsel, Drunknar, blogginlägget Inspiration är oftast hårt slit och se på min video Inspiration.
Fler av mina dikter
Mina diktsamlingar