Var tog omtanken om varandras väl vägen? Din rygg är min rygg.
© Iréne Svensson Räisänen (2023-05-02)
Om dikten:
Jag skrev dikten efter att ha sett hur få i Södertälje som slöt upp till demonstrationerna första maj. Visst väder var regnigt och kallt, men det är en dålig ursäkt. Och det händer år efter år.
Läs också
Dikterna Allas lika värde, Arbetaren sjunger ut, Demokrati, Odemokrati, Säkerhet och Medmänsklighet.
Fler av mina dikter
Mina diktsamlingar
Omtanken är nyckelordet! Tack!
Sant Robab!