Liljekonvaljer plockas av barnens händer doften av skola
© Iréne Svensson Räisänen (2021-06-04)
Om dikten
Ett av mina starka juniminnen är när mina klasskamrater kom med stora liljekonvaljbuketter till vår småskolelärarinna. Det gav mig huvudvärk och fick mig att nysa. Kanske inte ett minne som de flesta kommer att tänka på.
Läs också
Dikterna Gullregn, Juni, Juni bjuder, Juniljuset, Junimorgon, Midsommarljuset, Sommarjuni Jakten på sommaren, min samling sommardikter och titta på videorna Juni och Sommardikter.
Fler av mina dikter
Mina diktsamlingar