Sent i november strax innan första ljuset väger skålen jämt
© Iréne Svensson Räisänen (2019-11-27)
Innehåll
Om dikten
Jag skrev den när min årstidsbunden depression var på väg att ge med sig i slutet på november. Många andra får den inte förrän i november.
Läs också
Läs mer om årstidsbunden depression, mina dikter Årstidsbunden depression, Skiftet, Höstblues, I slutet på mars, Höstdepression, Marskatten, Frostslöjor,titt på min diktvideo Höstblues och gör övningen Skriv en tanka om november .
Fler av mina dikter
Mina böcker