Köp Rosa bandet för din egen skull

Köp Rosa bandet för din egen skull

Köp Rosa bandet för din egen skull. Det finns många anledningar till att köpa Rosa Bandet för att stödja cancerforskningen. Vad är din?

Själv jag vill bidra till att undersökningarna för att tidigt hitta cancern, att utveckla behandlingen när jag drabbas ska utvecklas och förbättras. Ja, jag skriver medvetet när och inte om. Varför skulle jag slippa när var och varannan i min närhet får denna sjukdom. Just nu har jag tre stycken vänner och ytterligare ett par bekanta i min krets som kämpar med bröst- och prostatacancer. Självklart vill jag också att dessa ska kunna få ta del cancerforskningen nya rön.

Rycker du på axlarna och tänker att det där med cancer inte rör dig är du fel ute. I morgon kan du själv eller någon av dina nära och kära få besked om att dom har sjukdomen. Självklart önskar jag dig inte detta men enligt statistiken finns det inga undantag från att du på ett eller annat sätt drabbas av följderna av en eller flera cancerformer. Antingen som anhörig, vän eller som patient.

Gillar du böcker liksom jag kan du köpa Rosa kokboken av Anna Benson och därmed skänka 100 kr till cancerfonden. Det är en bok där 20 kända kvinnor delar med sig av sina erfarenheter av cancer och paradrecept.

Stöd Rosa Bandet

Rosa kokboken

Hit går dina pengar

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Pin It on Pinterest