Sluta skräpa ner i naturen!

Jag ser det överallt. Det du glömt att ta med dig efter picknicken på badstranden eller vid grillplatsen. Allt från engångsgrillar, ölburkar och papperstallrikar till hela plastpåsar med sånt du inte orkat slänga i närmasta sopkorg eller ta med dig hem.

Mitt tålamod har tagit slut! Vill inte längre röja upp efter dig för att få en trevlig stund i naturen. Vem tror du egentligen ska plocka/städa efter dig? Och har du någonsin tänkt tanken att djuren kan skadas? Nä, skulle inte tro det.

Det blir så mycket trevligare för mig som kommer efter dig om du tar med dig det du hade när du kom. Låt också mig få njuta av sommaren och semestern. Utan skräp.

Nyponros

Ha en trevlig midsommar!

7 tankar på “Sluta skräpa ner i naturen!”

 1. ABSOLUT! Det ser för tråkigt ut med kvarlämnade burkar, flaskor, papper, rester. Usch! Jag vet inte vilka det är som inte plockar upp efter sig. Jag har aldrig sett det. Alltså några som bara går sin väg och lämnar resterna av sin picknick. Konstigt.

  Svara
 2. Och det är inte bara i naturen, det är rakt ut på gatorna också.

  I mitt område klagas det mycket på dålig städning, att det ligger mycket skräp osv, så emellanåt görs det extra insatser, men snart är det likadant igen.

  Konstigt att man smutsar ner i sitt eget boområde egentligen.

  Svara
 3. Monica: Jag har varit med flera gånger om att folk verkar bara rest sig, gått och lämnat allt kvar.

  sara: Jag hoppas ungarna fortsätter att vara bra på att städa efter sig så kommer det att bli bättre i framtiden.

  Kurt: Det är en nyponros.

  Åsa: Jag har sett samma tendens. Hos oss blev det lite bättre sedan dom byggde hus för grovsopor och ställde upp rejält med kärl för soppsortering. Dessutom töms dom oftare.

  Annica Tiger: Jag brukar visstas på campingplats en gång om året, på midsommaren. I år blev det på Ludvika camping. Soligt, varmt och lugnt.

  Svara

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!

Pin It on Pinterest