Maj lyfter hatten upp hoppar kaniner, frön duvorna till gren trollstaven svänger igen blommor i regnbågens färg
© Iréne Svensson Räisänen (2022-05-05)
Om dikten Förtrollande maj
Jag har alltid varit svag för maj månad som jag själv är född i. År efter år förundras jag över hur allt startar om i naturen – nya blommor, djurungar med mera.
Läs också
Dikterna Snö i maj, Skomakarnas semester, Drivor i maj, Våren, Vårpalett, Ingen repris, Maj, Sista maj, samlingen vårdikter, titt på videorna Fem vårdikter och gör övningarna Skriv en tanka om maj, Skriv en majdikt med bokstavsrim och Skriv en haiku om maj.
Fler av mina dikter
Mina diktsamlingar