Sista sommarmånaden är här, försök att fånga den på tre rader och skriv en augustihaiku.
Vad är en haiku?
Titta på min video som förklarar hur det populära japanska versmåttet skrivs:
Skriv en augustihaiku, övning:
Skriv en haiku (5, 7, 5) om augusti.
Dela med dig
Dela gärna med dig av ditt övande i en kommentar. Blir det lång räcker det med ett utdrag.
Läs också
Mina dikter Augusti, Samtal i augusti, Augustiorkestern, Sommarskafferiet och gör övningarna Skriv en hösthaiku och Skriv en haiku om solen.