Ordens pris är en diktvideo där jag läser min lekfulla dikt och har illustrerat den. Dikten kom till på natten när jag inte kunde sova. Något måste jag ju roa mig med. Den handlar om att inte ha språket i sin hand.
Språket är en av de mest kraftfulla verktygen vi har som människor. Det spelar en avgörande roll i vårt dagliga liv och påverkar alla aspekter av vår kommunikation, interaktion och förståelse.
Ordens pris är gjord för YouTube
Du har väl inte missat min YouTube-kanal Min plats bland orden? Där lägger jag upp skrivtips, annat som rör skrivandet och mina diktvideor. Prenumerera på kanalen så missar du inte nästa video.
Titta också på
Diktvideorna Inspiration, Ordlöst och läs dikterna Diktning, Punkt, Ordlöv, Ordflykt och Tiden.